Як підготувати приміщення до встановлення натяжних стель?

Якщо ви хочете з мінімальними витратами та зусиллями отримати ідеальний результат, то натяжні стелі в Дніпрі створені спеціально для вас. Одна з переваг цього рішення — їх можна встановлювати після будь-яких інших будівельних робіт. Навіть на вже поклеєні шпалери. Єдине, чого потребує ідея — невеличка підготовка:

  • Звільніть приміщення від високо розташованих меблів, рослин та чутливих до високих температур об’єктів.
  • Зачистіть старе покриття. Якщо на поточній поверхні є стара фарба, шпаклівка або інші матеріали, краще їх зняти або добре відшарувати все, що погано тримається.
  • Буде добре, якщо основна плита перекриття буде проґрунтована. Це допоможе уникнути сміття на плівці.
  • Подумайте, де у вас розташовуватимуться світильники чи елементи вентиляції. Майстри зроблять в тих зонах закладні та підготують зміцнювальні елементи для натяжної стелі в Дніпрі.
  • Переконайтеся, що стіни в приміщенні також готові до встановлення натяжних стель. Вони повинні бути чистими, без видимих дефектів та нерівностей.

Тепер ви готові прийняти майстрів з встановлення натяжної стелі в Дніпрі.

“Окнавік” — професіонали, що понад десять років виготовляють та встановлюють натяжні стелі в Дніпрі

Тут запропонують цікаві ідеї, найкращі ціни та якісні сертифіковані матеріали. Досвід та обладнання дозволяють досконало втілювати в життя будь-які проєкти. Вам завжди раді допомогти — переходьте на сайт та обирайте свою майбутню довершену натяжну стелю у Дніпрі.