Як здолати засилля колорадського жука?

Колорадський жук (Leptinotarsa decemlineata) є одним з найбільш руйнівних шкідників картоплі та деяких інших культур. Існує кілька методів засобів від колорадського жука. Вони поділяються на фізичні та хімічні:

  • Регулярне оглядання рослин на наявність жуків та їх яєць. При виявленні шкідників їх можна збирати і знищувати вручну. Також варто збирати і знищувати листя з яйцями.
  • Бар'єри та захисні сітки. Використання фізичних бар'єрів, таких як захисні сітки або каркасні конструкції, може допомогти запобігти проникненню жуків на рослини. Це особливо корисно на ранніх стадіях росту.

Але таки методи можна впровадити на невеличкій ділянці. Великі площі потребують більш ефективних та простих у застосуванні кроків.

Промислові інсектициди від колорадського жука — найдієвіший метод боротьби

Наприклад, біологічні інсектициди на основі бактерій Bacillus thuringiensis можуть бути ефективними проти колорадського жука. Коли він ще не встиг розмножитись.

У разі сильного зараження колорадським жуком можна використовувати хімічні інсектициди від колорадського жука https://agromag.ua/ua/sredstva-zashhiti-rastenij/insektecid/sredstvo-ot-koloradskogo-zhuka/. Вони розроблені на основі сучасних діючих речовин і чудово знищують шкідників навіть після першої обробки.

Великий вибір засобів від колорадського жука пропонує інтернет-магазин «Агромаг». В його каталозі знайдуть потрібні препарати і фермери, і спеціалізовані продавці для подальшого розповсюдження. Гарні умови співпраці включають прогресивну знижку, доставку поштовими службами по всій Україні. Переходьте на сайт магазину та додавайте його в обрані. Там багато корисностей.